Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii catering Hotel Travel Europa
15 lei
Brand
OFERTA CATERING
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Servicii catering Hotel Travel Europa

Alimentatie echilbrata pentru oameni sanatosi!

Suntem deosebit de atenti cu mancarea zilnica si de accea dorim sa oferim salariatilor dumneavoastra posibilitatea de a servi mancare gatita dupa cele mai noi tehnici de preparare, cu utilaje si echipamente ultramoderne, cu ajutorul unui personal dedicat, bine pregatit, care sa respecte normele stabilite prin lege, dorim sa oferim o alimentatie echilibrata, gatita dupa principii sanatoase.

Compania noastra va ofera servicii de catering cu meniu saptamanal pentru angajati.

Stim cat de important este timpul pentru dumneavoastra si venim in ajutorul dumneavoastra cu oferte de meniu saptsmanal pentru angajati, meniuri care asigura o alimentatie echilibrata conceputa special pentru dumneavoastra.

Pentru a realiza un parteneriat deosebit, dorim ca meniul dumneavoastra sa fie diferentiat si personalizat.

Pentru aceasta meniurile se pot stabili de comun acord cu dumneavoastra, cu angajatii in vederea asigurarii unui serviciu complet pentru masa pe care doriti sa o serviti.

Pentru ca serviciile noastre de catering sa fie la cel mai inalt nivel de igiena livram mancarea in ambalaje de unica folosinta conform ultimelor norme din domeniu.

Livrarea se face in containere izoterme sau marmite izoterme in functie de produsele livrare si conform termenilor din contractul de catering.

Meniurile noastre pot fi alcatuite in functie de dorintele dumneavoastra, acestea pot contine supa/ciorba, fel principal cu garnitura / mancare gatita, salata, desert, chifla, suc.

Dorim sa venim cu experienta noastra alaturi de dumneavoastra pentru a realiza organizarea unor evenimente unice in cadrul companiei dumneavoastra: Evenimente corporate: seminarii, traininguri, conferinte, receptii, inaugurari de sediu, petrecere de firma, lansari de produs

Evenimente personale: nunti, botezuri, petreceri aniversare, petreceri private.

Experienta acumulata in timp, respectul permanent fata de client, calitatea si diversitatea preparatelor noastre, dar si preturile mai mult decat accesibile sunt atuurile noastre.

Compania noastra este partenerul dumneavoastra de incredere, cu care veti construi o relatie deosebita si de lunga durata.

Scopul nostru este cresterea standardelor serviciilor oferite, calitate si diversitate, castigarea respectului, increderi si fidelizarea clientilor nostri.

Raspundem exigentelor clientilor nostri, atat a celor vechi, cat si a celor noi. La 10 meniuri comandate noi oferim un meniu gratuit!
Din Gura in Gura